Najnovšie recenzie zo sekcie Metly a zmetáky
- lahky,spratny,ucinny,cena
- zatial nic
Dobre sa snim zameta aj schody kôli sirke,sikovny do ruky pozbera smeti prach aj z nizkeho koberca,vyborna rychla nahrada za vysavac.Materialy vyrobku uspokojive ale zauji- mama zivotnost a opotrebovanie koliesok a kefky a hlavne cisa budu dat objednat ako nahradne diely?Odpoviete?
ok
Trošku horšia manipulácia pri zametaní koberca.
dôkladne zametá
- som s ním veľmi spokojná.
- Metla je praktická, dá sa odložiť kdekoľvek a pekne pozametá
výborný pomocník do domácnosti, praktický, ľahká manipulácia, vysýpanie smetí jednoduché, odporúčam
- Rýchlosť upratania
- Elektrizujúce schopnosť použitého materiálu na výrobu mech. metly
Nevyhovuje mi elektrizujúca schopnosť použitého materiálu.Drobné nečistoty,prach,sa drží na všetkých častiach metly,čo spôsobuje potom nepohodlné čistenie metly.
- zn. Gardena je moja obľúbená
Pre dôchodcov ako stvorená. Mama je s ňou veľmi spokojná.
výborná metla
Lepšie čistí koberec ako vysávač / najmä od psej srsti/, netreba pre pár omrviniek vyberať vysávač
Bez šnúrová veľmi ľahká a veľmi účinná metla.
- Na sneh je to výborná voľba, vhodná aj na širšie chodníky.
Veľmi dobrá metla, už mám jednu rovnakej značky a som s ňou maximálne spokojný. Kupoval som je na sneh a nesklamala ma. Výrobky Fiskars môžem len odporúčať!
mechanická metla - skvelý, jednoduchý pomocník
Neodporúčam, pretože nie je taký šikovný, ako by som očakávala. Myslela som si, že bez problémov prejdem po podlahe a pozametám si tak všetky omrvinky, najmä do kuchyne som ho chcela, ale kdeže. Prejdem aj 6x, kým aspoň niečo zoberie.
Okrem toho, gumové metličky na parketách príšerne pískajú pri spätnom chode, takže ho treba zakaždým nadvihovať. Ako v súrnom prípade ho použijem, ale skôr sa mu vyhýbam :D
Veľmi dobre sa s ňou zametá. Veľká spokojnosť.
- Dobri a lahko ovladatelny
Pevná metla
robí to, na čo je určený, gumené štetinky sa lepšie čistia
Zobrazujem 221 - 240 zo 456 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...23 Ďalšie »